Rólunk írták
Az Üvegcsontú Betegekért Közhasznú Alapítványnak 2007. augusztusa óta van domainről és tárhelyről szóló szerződése. Ami különösen pozitívan érintette az alapítványt, és jóleső érzéssel töltötte el, hogy a cég az első, éves tárhely díját támogatás címén elengedte, így csak a .hu regisztrációért kellett fizetni, ami mindenképpen nagy segítség volt egy még kezdőnek számító alapítványnak.

A cég roppant segítőkész, és rugalmas. Én, mint a weboldal készítője, bármiféle problémába is ütköztem, vagy éppen hiba adódott a rendszerben, mindig azonnal rendelkezésemre álltak, s az esetleges hibát rögtön javították, így biztosítva a weboldal 24 órás elérhetőségét, illetve a gördülékeny munkát.

Összességében a céggel az alapítvány is, és jómagam is, megvagyunk elégedve, s akinek tehetem, ajánlom a céget

Ganyi Károly
Üvegcsontú Betegekért Közhasznú Alapítvány

Egyik ismerősöm ajánlotta nekem a Spiderhost -ot még 2006 decemberében.
Apukám céges oldalát szerettem volna elhelyezni náluk és így is lett.
Azóta is remekül működik a weblap, mindig nagyon gyorsan elérhető az oldal akár belföldről akár külföldről is.
Már több tucat domaint rendeltem a Spiderhostnál és a megrendelésemet követően másnap már láttam is a 2 hetes előjegyzési listában, hogy a domainomat elkezdték regisztrálni.
Soha nem tapasztaltam még olyat, hogy nem vették volna fel a telefont, vagy hasonlók. Ha pár órás leállás is előfordult a rendszerükben karbantartás miatt, előre írtak e-mailt és így tudtam, hogy mikor nem lesz elérhető az oldalam.
Mióta a Spiderhostnál vagyok többször cserélt a cég szervert a weboldalak alatt, törekedve arra, hogy még magasabb színvonalú legyen a szolgáltatás. Soha nem tapasztaltam adatvesztést, mindig minden rendben zajlott.

Nem tudok negatív élményt említeni, mert még nem tapasztaltam a több év során. Ajánlom mindenkinek a Spiderhostot, mert viszonylag olcsó áron megfelelő szolgáltatást kap az ügyfél cserébe.

Kinsztler Tamás

Már jóval több,mint egy éve állunk kapcsolatban a Spiderhost céggel. 2007 év elején kötöttük velük újra a szerződést a REAC NB1-es csapatának tárhelyére egy PROFI csomagra, melyen a www.reacfoci.hu oldalt is működtetjük.

Megmondom őszintén voltak fenntartásaim a tárhely szolgáltatókkal kapcsolatban,miszerint a számla kifizetése után igen nehézkes az ügyintézés és nem kellőképpen foglalkoznak az emberrel. Nos a fiúk ezekre a tapasztalataimra rácáfoltak. Az elmúlt időben többször is fordultam hozzájuk kisebb nagyobb problémáimmal és meg kell,hogy mondjam, hogy nem aznap,hanem gyakorlatilag azonnal meg tudták azokat oldani. Figyelemre méltó a rugalmasságuk és gyorsaságuk,ami szerintem nélkülözhetetlen egy ilyen profilú cégtől, hiszen ha az embernek bármi gondja van a weboldalával vagy a levelezésével,akkor nem a héten akar erre megoldást kapni, hanem lehetőleg azonnal. A Spiderhostnál ezt a legmesszebbmenőkig szem előtt is tartják.

Száz szónak is egy a vége , mindenkinek csak ajánlani tudom őket és hogy nem a levegőbe beszélek mutatja az is, hogy azóta ők kezelik a saját és a cégem weboldalának tárhely szolgáltatásait is, higgyék el,nem véletlenül.

Gyurina István

Cégünk több éve rendelkezik webtárhely előfizetéssel. Ezalatt az idő alatt sajnos több szolgáltatót is kikellett próbálnunk, mire végre rátaláltunk a Spiderhost-ra. Jelenleg 12 db. domainünknek biztosítják az akadálymentes hozzáférést. Ezen domainek nagy részénél kifejezetten fontos a szünetmentes rendelkezésre állás, és az adatbázis folyamatos elérése. Ezt az eddig kipróbált tárhely szolgáltatók viszont ? ígéretük ellenére ? nem tudták teljesíteni. A legutóbbi hosting cégnél tovább erősítette bennünk a szolgáltató váltás gondolatát, hogy gyakran nem csak a weboldalainkat, hanem a ?szolgáltatást? nyújtó céget sem tudtuk elérni. Amikor sikerült velük kapcsolatba lépni, akkor pedig csak ígérgetet kaptunk a hiba javítására. Egy idő után ezt megelégelve kerestük fel a Spiderhost-ot, ahol azonnal nagyon készségesen álltak hozzánk. A szerződéskötés előtt kértünk egy aldomaint és egy hozzá tartozó admin felületet, hogy kipróbálhassuk fut-e minden, amire szükségünk lesz. A hozzáféréseket másnapra biztosították is! Már ez elég meggyőző volt, de a próba közben felmerülő egyéb kéréseinket (pl. bizonyos PHP függvények engedélyezése) is szinte azonnal (max. pár óra alatt) megoldották. Kezdtük úgy érezni, hogy végre megtaláltuk a megfelelő szolgáltatót, akihez mindig fordulhatunk ha kérdésünk van, és nem kell napokat várnunk a válaszra. Akkor azonban egy dologról még nem tudtunk volna nyilatkozni, amit így hónapok elteltével már nyugodtan megtehetünk: a weboldalainkat, és az adatbázisainkat gyorsan el tudjuk érni, a sebesség kiváló, a szolgáltatásban kimaradást pedig azóta sem vettünk észre. Itt a rendelkezésre állás tényleg nagyon magas!

Most már nyugodtan állíthatjuk, hogy sikerült megtalálnunk a kiváló teljesítményt nyújtó, mindig elérhető, és kedvező árakkal dolgozó tárhely szolgáltatót. Bátran ajánlhatom azoknak, akik stabil, megbízható tárhelyet, és egy mögötte álló profi, segítőkész csapatot keresnek.

Tóth András
BBS-2000 Hungary Kft.